Prevozi do letališča in iz letališča

Te zanima kako najhitreje in najceneje do letališča, kamor se odpravljaš? To, da se na letališče odpelješ s svojim avtomobilom pogosto ni najbolj cenovno ugodna varianta. Poglej kateri prevozi do letališča in iz letališča so najbolj ugodni.

Prevozi do letališča s skupinskim prevozom

Goopti

Pri nas morda najbolj znano podjetje, ki se ukvarja s cestnim prevozom potnikov je Goopti. Pri njih si lahko zagotovite skupinski ali zasebni prevoz do Letališča Ljubljana in vseh bližnjih letališč, kot so letališča v Benetkah in na Dunaju.

Nomago Shuttle

Organiziran prevoz Nomago Shuttle te odpelje do letališč Ljubljana, Benetke, Treviso, Zagreb in Dunaj.

Easydrive

Easydrive te zapelje na letališče v Sloveniji, Avstriji, Italiji, na letališča na Hrvaškem in Madžarskem.

TrisptAir

Njihov kombi te zapelje do bližnjih letališč v Benetkah.

Prevozi do letališča z najetim avtomobilom

Avant2go

Koliko pride najem električnega vozila do letališča Ljubljana preko carsharing sistema Avant2go si poglej tukaj. Novost pri njih pa je, da se lahko odpelješ tudi do letališča Franja Tuđmana v Zagrebu, le da je to pot možno opraviti le z Avant2Go vozili daljšega dosega (Renault Zoe z 52 kWh baterijo, Peugeot e-208, Peugeot e-2008 ali naša GO+ Tesla Model 3). 

Prevozi do letališča, prevoz do letališča, letališče ljubljana, letališče prevoz, goopti, shuttle ljubljana, nomago shuttle, avant2go, električni avto, najem električnega avta, najem avtomobila, letališče zagreb, zagreb, ljubljana, ljubljana airport, flixbus, javni avtobusni prevoz, avtobusna postaja brnik, brnik, letališče jožeta pučnika, letališča franja tuđmana, easydrive, potovanje, potovanja, skupinski prevoz, skupinski prevozi
Prevozi do letališča in prevozi iz letališča

Prevozi do letališča z avtobusom

FlixBus

Z avtobusom se lahko odpraviš na vsa večja letališča evropskih prestolnic, svojo vozovnico pa lahko rezerviraš tukaj. Njihovi avtobusi so opremljeni z velikimi sedeži, straniščem, Wi-Fi povezavo in električnimi vtičnicami, zato bo pot do letališča sigurno udobna. Za svojo pot lahko zlahka najdeš popolno opcijo med več kot 400.000 progami po celem svetu.

Javni avtobusni prevozi

Tukaj si lahko pogledaš vozni red avtobusov, ki vozijo na Letališče Ljubljana.

Exit mobile version